Kam zařadit sex?


Co se mužů a různých činností týká, dá se říci, že jsou činnosti, které mohou muži vykonávat klidně ve kterékoliv etapě svého života, ale jsou také ty, které se dají provozovat jen po omezeně dlouhou dobu anebo jsou dokonce nezvládnutelné. Ke každé z těchto alternativ byste určitě dokázali uvést nějaké příklady, že? A když se nad tím zamyslíme, do které z těchto kategorií vlastně patří u mužů sex? Myslet si totiž můžete ledacos, ale je to přece jenom poněkud sporné.

milenecká dvojice

Když vynecháme děti, které nejsou ještě patřičně vyspělé, co zjistíme?

  • Možná to, že muži mohou provozovat sex jen po omezeně dlouhou dobu. Jak tento v pubertě přichází, tak tento postupem času zase pozvolna nebo třeba i velmi rychle mizí, jak léta a nejrůznější komplikace přibývají.
  • Máme tu ale i skeptiky, kteří se spíše přiklánějí k tomu, že je sexu tak málo, že vlastně lze skoro tvrdit, že není žádný. Někteří z mužů jsou handicapováni zdravotně, jiní vzhledově, jiní musí žít tam, kde se na žádoucí partnerku nenarazí, po jiných je vyžadován třeba celibát motivovaný jejich vírou…
  • A máme tu i ty, kteří jsou schopni tvrdit, že sex je možný kdykoliv a až do nejdelší smrti. A i když z jejich řad vynecháme vejtahy a lháře, případně záhy umírající lidi, i to by mohla být pravda.

milenci v trávě

Se sexem je to prostě rozmanité. Někdo z mužů ho má krátce, někdo po dlouhou řadu let. A někdo klidně od puberty až do svého skonu. Ti posledně zmínění ale samozřejmě jedině tehdy, když jim nejen přeje příroda, ale když také užívají zabírající přípravky na podporu erekcí. Protože s těmi je možné skutečně i to neuvěřitelné.

Že jste o této eventualitě ještě neslyšeli? Je to možné, pokud jste doposud nepoznali zklamání ze svých erekcí. Ale když se takové problémy objeví, je třeba užívat Cialis bez předpisu, aby se zase dalo vše do pořádku. Jinak totiž hrozí, že se stane pohlavní styk definitivní minulostí.